Toekomst en donatiegeld

Hallo allemaal!!

Hier weer een berichtje uit koud en nat Afrika. De wintertijd breekt hier aan en het is nu vandaag ongeveer 23 graden. Gister hebben we heel veel regen gehad en ergens hoorden we dat er gewaarschuwd werd voor een tyfoon. Maar deze is gelukkij niet langs gekomen bij ons.
Net hebben we een bespreking gehad die we elke maandag morgen hebben met Gllynnis en Wilma, onze regiocoördinator. Er worden dan eventuele problemen besproken en de week doorgenomen.
We hadden het al veel eerder gehoord, maar aan jullie reacties te zien weten jullie het nog niet allemaal: Be More gaat stoppen met het ondersteunen van dit project d.m.v. vrijwilligers zenden en donatiegeld. Het project moet het zelfstandig gaan doen, en daarom ook een beetje onze zorgen. Wij zijn al de laatste vrijwilligers die hier zijn... Een dubbel gevoel en extra hard ons best doen voor al deze lieve mensen!
Natuurlijk komt er een verrassing voor ze, maar dat vertel ik niet hier want dan weten zij het ook...
Ondertussen wordt er gewerkt aan de verdere toekomst en zo gaat ons sponsorgeld naar een huisje hier verderop. Dat was het voormailige tienerhuis, daar woonden tienermoeders. Het project is hiermee gestopt en gaat er nu een soort DayCare van maken. Dat houdt in dat er een soort schooltje is voor kinderen van ongeveer 4 jaar die voorbereid worden op de basisschool. Deze Daycare is voor kinderen waarvan ouders iets anders niet kunnen betalen. Ons geld gaat hiernaar toe om dit huis op te knappen en in te richten als school. En... wij gaan helpen!! Volgende week is het hier vakantie. Dan is er geen school en dus gaan wij dan starten met het opknappen van het schooltje! Foto's volgen uiteraard!
Verder blijft Be More in de toekomst wel ondersteuning geven d.m.v. advies. En uiteindelijk krijgt Isiaiah54 een eigen vrijwilligersnet.
Hier heerst toch wel een soort van verdriet / teleurstelling, maar we gaan er deze maand zeker wat van maken!!
We doen het tenslotte voor al deze lieve mensen!!
En dus gaan we er voor de 300% tegen aan.

Een lieve groet,
Anita

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Suzanne

Lieve Anita,

Zet hem op!!!! Ik denk veel aan de lieve kindertjes en aan jullie, gelukkig weet ik dat jullie ze genoeg knuffelen voor mij en Rianne :)

Suzanne

ma

ha aniet,
wat is het koud bij jullie :) hum, hum.Hier is het warm!!! 5graden en druilerig.
gelukkig maar dat er geen tyfoon was ,maar beter voor niets gewaarschuwd dan anders om.
Leuk dat jullie nog mee gaan helpen met het schooltje, heb je straks te minste een idee waar ze zitten als ze op school zijn, maak er maar iets gezellig's van hoor.
doe nog maar veel voor ze en maak er wat fijns van nu het nog kan.
lieve groet van ons alle.

Janita

Hee Aniet,,
Voor de mensen daar kan ik me voorstellen dat het erg verdrietig is, en het lijkt me inderdaad een dubbel gevoel. Doe maar veel nog voor al die mensen en kinderen daar, zoals je zelf zegt voor 300%. Maar ook wel genieten hoor!!
Mooi om nog te kunnen helpen met het huis op te knappen en er een soort daycare van te maken, weet je ook een beetje waar ze dan terecht komen!
Liefs Janiet

Rijna

Hoi Anita.
Geniet nog even van je laatste weken. Had al even niet gekeken.Prachtig zo een safari.
Tot gauw en nog even volop genieten.
Groetjes Rijna.

Anita Nelemans

Name: Anita Nelemans

Was vrijwilliger bij Isiaiah 54 van 30 jan 2012 tot 23 mrt 2012