Stadion, markt, feestje, en nog veel meer...

Lieve allemaal,

Het is even geleden dat ik een bericht geplaatst heb, maar dat komt omdat ik even afwezig was van het project, waardoor dus geen internet. Maar nu in het kort een verslag, met natuurlijk foto's, als dat gaat lukken.

Vorige week kwam Youandi weer thuis,na een kort verblijf in Holland. Zij helpt Glynnis met het managen van Isiaiah. Natuurlijk moesten we haar welkom heten, dus hebben we met alle kinderhanden een mooi spandoek gemaakt als welkom thuis en natuurlijk de boel versiert met eigen gemaakte slingers.
Wat zag het er gezellig uit! Met veel geroep en gejuich van alle kinderen die we bij het hek verzameld hadden, kwam ze thuis. een warm welkom!
Ook zijn we naar de Victoria Street Market geweest (opnieuw) en naar het stadion van Durban waar onlangs het W.K. gehouden is. Er bovenop gestaan met een geweldig uitzicht over Durban!

Afgelopen weekend hebben we ons laatste uitje gehad. We zijn naar de Wild Coast geweest bij St. John en omgeving. Wat was het er mooi!!! De natuur was prachtig! En daar hebben we van genoten. Veel gewandeld, al vanaf 's morgens vroeg. Met uitzichten...! Om stil van te worden. We hebben dus veel gewandeld, gehiked (met de gids door haast onmogelijk paden en afdalingen lopen), een moddermasker gehad voor ons gezicht en geabseild zonder verzekering... Maar gaaf was het!!!
Na een vermoeiend maar super mooi en gezellig weekend begon een nieuwe week.
Deze week zijn we begonnen met het schilderen van het nieuwe schooltje (waar ons donatiegeld heen gaat). Eerst opruimen, schoonmaken en dan aan de slag. Op het moment van schrijven zijn de muren klaar. Nu de plinten nog, de kozijnen en het plafond. Tjah, wel een beetje in omgekeerde volgorde, maar op dit moment is er alleen maar verf voor de muren... De rest komt zo snel mogelijk. Ik hoop dat dat nog in onze periode hier gebeurt. En dat is nog maar 1 week.... Helaas. De tijd vliegt!!!

Nu net ben ik terug van the Clinic. "Wait time for patients: 2-3 hours." Ik heb er net 5 uur gezeten... Een drukte! En de organisatie hiervan verliep niet heel soepel, maar ach, iedereen wacht geduldig, zonder commentaar... Ik zie bij ons in het ziekenhuis al een bordje hangen: Wacht tijd voor patiënten: 2 tot 3 uur... Gelooft u dat men stil blijft zitten zonder commentaar en netjes op hun beurt wacht????

Dit was in het kort een verslag van anderhalve week... De kinders zijn schattig en we zijn blij dat we vandaag weer even bij hen mogen zijn op het project. Weer even lekker buiten spelen, aandacht krijgen, etc. Je ziet ze genieten. En wij dus ook!!!

Liefs, Aniet

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

ma

ha aniet, lukt het me toch een keer om de eerste te zijn?
Wat mooi allemaal, en dat stadion, wat een verschil met de rest van het land, lijkt op welvaart als je niet beter weet ,maar jullie hebben met eigen ogen wel wat anders gezien.
Jullie lijken wel militairen met kamouflage, wat een belevenissen weer, geniet nog maar veel van alles,
want het is zo om, wat gaat het hard.
Lieve groet uit het beijerlandse.
van ons 4tjes.

Suzanne

Hoi Anita,

Wat vliegt de tijd zeg... Je foto's zijn erg leuk, super leuk dat jullie alles versierd hadden! Geniet dubbelop van je laatste week, dat zal wel lukken. Groetjes!

john en elly

Hoi Aniet,het wordt eendik en leuk foto album.
Nou nog 1week lekker bezig zijn en genieten.
Groetjes De Osjes

pien

Hoi Aniet, Wat zijn het weer prachtige foto's, jammer dat er ook zo'n andere kant aan het land zit hè? En wat is het hard gegaan, onvoorstelbaar dat je daar nog maar 1 weekje bent. Geniet er maar dubbel en dwars van. Misschien versieren we 8A wel zo voor jou. Kan nog net voor de verhuizing.
Groetjes,
Pien

Janita

Ha Aniet,
Wat ziet het er met die versiering feestelijk uit, creatief gedaan hoor :)
En Wat een gave natuur is daar te zien en hier op de foto´s, geweldig!
Wat een leuke kleur ben je toch aan t verven :P
Geniet nog maar extra van jullie laatste weekje, het gaat erg snel!
Liefs Janita

Oom Arie en tante Jantie

Ha Anita fijn om je verslag te lezen. We moesten wel even lachen toen we jou in een hemdje zagen en het hier min 13 was. Leuk verslag indrukwekkende weken voor jou . Een hele goede thuisreis toegewenst en d.v. tot horens.

annemarie

hoi anniet
wat zien dit keer je foto's er weer super uit
de natuur is er echt prachtig alleen daarvoor zal je al in afrika willen blijven
helaas zit er nog een ander kant achter afrika.
het is jammer dat afrika zover weg is anders had ik je nog wel even geholpen met het verven
van de plafonds. :)

succes met je laatse week en tot volgende week

annemarie

Karin

Ha meid!

Wat is de tijd gevlogen he! Jammer dat t er al bijna op zit? Geniet er nog even van!

Liefs!

Ohood

A good many valalbues you've given me.

Crissy

THX that's a great anwres!

Dernell

Hey, that's <a href="http://bpbvhsul.com">poufrewl.</a> Thanks for the news.

Gildas

Your cranium must be <a href="http://jpslbfrg.com">pronictetg</a> some very valuable brains.

Xavier

I am so proud of MRT here in Taipei too, it's build up the connection for Taipei ceitzin, it show us that no matter what corner where we are been at, just find the nearest MRT station, then we are on our way home.I still remember long time ago, when I at senior high, one weekend I just get on the MRT, and enjoy the whole ride, and back to the same entrance in 2 hours. It's seem kinds of crazy, but it show up how I love the experience, especially for the red line. http://zxbffxacrjf.com [url=http://htnyyl.com]htnyyl[/url] [link=http://pcwpwnemn.com]pcwpwnemn[/link]

Caio

This article relaly shows to me how perspective is everything. The transist system in Argentina makes the transist system in Boston seem like a shining example of efficiency, and I find myself missing it. I'm sure the transist system in Tapai would just knock me off my feet at this point. It's ironic the two sides of the coin we are both seeing! http://hhpwacb.com [url=http://eybjkja.com]eybjkja[/url] [link=http://gzphgosadmm.com]gzphgosadmm[/link]

Anita Nelemans

Name: Anita Nelemans

Was vrijwilliger bij Isiaiah 54 van 30 jan 2012 tot 23 mrt 2012