Good Bye

Lieve mensen,

Als eerste wil ik mijn hele familie bedanken voor de lieve kaart die jullie hebben gestuurd! Erg leuk om te ontvangen!!!
En ja, dan zit het er echt alweer bijna op... Morgen hopen we terug te vliegen naar ons vertrouwde kikkerlandje! De tijd is gevlogen! Veel gezien, veel gedaan en heel veel ervaringen rijker!
Natuurlijk hadden we een party! Dat was gister. Het was gister een officiele feestdag in Afrika. Dat betekend: iedereen vrij en overvolle stranden en speeltuinen. Dat werd het dus niet. Daarom hebben we spelletjes gedaan in het zwembad. Eerst mochten we uitslapen! Om 10 uur werden we opgehaald en toen het huis versierd. Nadat de kleintjes een dutje gedaan hadden hebben we de kleine zwembadjes naar het grote zwembad verhuisd. Want daar zouden de spelletjes zijn. En wat een lol! Werkelijk iedereen was er en als men niet mee deed aan het spel, werd er wel hard aangemoedigd!
Natuurlijk bleef ik bij de kleintjes. Ook zij genoten op hun eigen manier! En natuurlijk werd ik, met kleren en al, het zwembad in gedumpd...!!
Na de ballen race, (die je zonder handen in het water moest voortbewegen), de kleding race (in het water kleding aan doen en dan een rondje zwemmen) en de eier race (in het water met een ei op de lepel een rondje lopen) kreeg iedereen lekker drinken en was er volop te snoepen, van cake tot lolly's. Daarna het spel van snoephappen... Iedereen, ook de volwassenen, werden geblindoekt, en werd daarna in een bak met water gestopt om snoep te happen en daarna in een bak met bloem... Leuke gezichten kreeg je daarvan!!! En natuurlijk hebben Yo en ik Albertine even te grazen genomen door het overgebleven water en bloem over haar uit te storten! Ach, Ap haalt ook weleens iets uit ;-)! Boontje komt om haar loontje...
Daarna was er pizza!!! Iedereen is daar dol op, want zo vaak wordt dat niet gegeten! Dus, smullen maar! Intussen was Loes, onze regiocoördinator, ook aangekomen. Als dank voor onze inzet kregen we een kleinigheidje. Omdat Be More ook stopt met Isiaiah54 kreeg Glynnis ook een kado. Een mooie canvas foto van handen bij elkaar.

We waren versleten van deze dag. Als een blok vielen we dan ook al vroeg in slaap. Nog maar een paar dagen...

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Petra

Meid, wat is het inderdaad snel gedaan! Maar wat je al schrijft: indrukken etc. genoeg. Dit vergeet je nooit meer!! Ik ben erg benieuwd naar je uitgebreide verhalen & foto's, dus hoop je snel weer een x te zien hoor!!
Goede terugreis gewenst en hopelijk weer veilig terug in NL. Het is hier nog steeds goed te doen qua weer hoor...graad of 18, dus wel een stuk kouder dan bij jullie. Maar het had gekker gekund :-).
Liefs, Petra

Anja Lakerveld

Heel veel plezier je laatste dag in Afrika.
Leuk om je verhaal te lezen en de foto's te zien met eigelijk nederlandse spelletjes en natuurlijk Appie te grazen nemen. Geweldig!!!!!
Goede reis terug naar NL, tis hier heerlijk weer!!!
Kzie je snel weer terug.

Liefs Anja

Rianne

Haha mooie verhalen!!!! Tot snel!

Natascha

Erg leuk dat je zo nu en dan eens wat schreef van je belevenissen daar! Ik heb ze steeds gelezen.
En nu alweer naar huis?! Nou je komt met ander weer terug als dat je gegaan bent. De lente is hier echt begonnen! Een goeie vlucht naar huis en succes met het oppakken van het leven weer hier in de lage landen.
Groetjes Natascha.

ma n.

Ha aniet,leuke foto's weer, ja helaas zit het er op voor jullie, maar ook voor ons is de tijd snel gegaan.
Geniet nog heel even van je kids!!!!!! en de rest,maar ook in het kikkerlandje is het aan het opwarmen,
het is in ieder geval niet zo koud als toen je weg ging.(rond de 17 graden).
Een goede en voorspoedige reis terug en behouden aankomst.

We zien weer naar je uit,liefs pa & ma.

Suzanne

Hoi Anita, wat een heerlijk verhaal! Geweldig dat jullie een feestje hebben gegeven, een goeie afsluiting lijkt me zo. Een hele goeie reis terug naar huis, en we zien elkaar snel weer :)

charlotte droogendijk

Hoi anita,

Wat leuk om al je verhalen zo te lezen :) wat gaat de tijd hard zeg!
Heel veel plezier nog de laatste tijd,

Groetjes charlotte

Joke

Hoi Anita, net je laatste verhaal gelezen, onvoorstelbaar dat het er al weer op zit!
Wat zal het moeilijk zijn om al die moppies los te laten, sterkte daar mee en een goeie reis terug.
tot snel, gr Joke.

Janita

Ha Aniet, ten eerste vind ik echt geniaal om Appie zo te grazen te nemen, fantastisch!! ;) En dan zit het er al weer op, toch ook wel erg snel gegaan! Morgen alweer met t vliegtuig, heel veel succes met afscheid, zal wel niet zo makkelijk zijn, denk aan jullie! En een hele goeie terugreis toegewenst!! Liefs, Janita

marjan van zwam

hoi, meiden
de tijd die gaat snel zeg, je kijkt er naar uit en nu bijna naar huis.
nou hartje winterje is afgelopen, de lente is in aantocht.
een reis om nooit te vergeten he, fijn dat het mogelijk was.
voor de terugreis, een goede reis, dat jullie veilig mogen thuiskomen.
welcome `back

gr. ~~Marjan

marjan van zwam

hoi, meiden
de tijd die gaat snel zeg, je kijkt er naar uit en nu bijna naar huis.
nou hartje winterje is afgelopen, de lente is in aantocht.
een reis om nooit te vergeten he, fijn dat het mogelijk was.
voor de terugreis, een goede reis, dat jullie veilig mogen thuiskomen.
welcome `back

gr. ~~Marjan

evelien

Hey aniet... Zo de laatste daagjes alweer. Dat is vlug gegaan!Je zal wel een hoop verhalen en foto's hebben. Leuk die spelletjes met de kids...
Succes met alle voorbereidingen hoor voor de terugreis en tot snel!
Gr evelien

willy de reus

Hoi Anita, jammer voor jullie dat het er op zit! Een reis om nooit te vergeten. Jullie waren heel belangrijk voor de kids! Bedankt voor de verhalen en foto`s, ik heb ze met plezier gelezen :)
Geniet van de laatste dag, de kids en de warmte. Goede reis terug naar ons kikkerlandje !
hartelijke groet

Anita Nelemans

Name: Anita Nelemans

Was vrijwilliger bij Isiaiah 54 van 30 jan 2012 tot 23 mrt 2012